24/7 Support number 0770-819-447
  • Blog

Mic Dejun inclus in tariful de cazare. Mic dejun copil( intre 5 – 14 ani) – 12.5 lei/zi. Pentru copii mai mari de 14 ani , micul dejun se tarifeaza cu 25 lei/zi.

TIP

CAMERA

TARIF RECEPTIE

5.04 – 30.06

si

            1.09 – 30.10

 

TARIF RECEPTIE

             1.07 – 31.08

 

 

 

 

Camera dubla gold

matrimoniala sau twin

210 lei/ZI

234 lei/ZI

Camera dubla premium gold

234 lei/ZI

268 lei/ZI

Camera dubla confort

268 lei / ZI

310 lei / ZI

Camera dubla confort cu jacuzzi

320 lei / ZI

343 lei / ZI

Camera tripla confort

345 lei / ZI

368 lei / ZI

Pentru evenimente organizate mesele si meniul va fi stabilit impreuna cu organizatorii

In camerele gold si premium se pot caza doi adulti si un copil. In camerele duble confort se pot caza doar doi adulti iar in camerele triple confort, 3 adulti. Copiii pana la 4,99 ani beneficiaza de cazare daca nu se solicita pat suplimentar. Copiii peste 5 ani pot fi cazati in camera doar cu pat suplimentar.Tariful pentru pat suplimentar este de 65 lei/zi.

Tarifele sunt pentru o camera /zi, contin TVA si taxa de statiune si mic dejun.

Tarife sala conferinta

Cu o capacitate de 150 locuri – 450 lei /sedinta 3 h ( inclusiv ecran proiectie,video proiector, flipchart) sau 650 lei/zi

* camerele premium gold si confort dispun de aer conditionat

1)Rezervarile se pot face telefonic, prin fax sau mail, si se achita fie integral pana la intrarea turistilor inhotel, fie cu un avans de minim 30% din contravaloarea serviciilor contractate in maxim3 zile de la emiterea facturii proforme/confirmarea rezervarii sau a facturii de avans urmand ca diferenta sa se achite pana la intrarea turistilor.

2)Rezervarile pentu individual confirmate telefonic pentru care nu s-a facut( anterior sosirii )dovada platii, se vor pastra pana la ora 16.00, iar prin neconfirmare telefonica se vor anula.

·Servicii gratuite: parcarea auto ( in limita locurilor disponibile ), informatii turistice, pastrarea de valori in seiful de la receptie, rezervari la mijloace de transport, distribuire corespondenta si mesaje, accesul la internet wireless in toata incinta hotelului

·Servicii suplimentare contra cost :

·Masaj relaxare, kinetoterapie individuala,cromoterapie, masaj facial, masti faciale, impachetari corporale

·Servicii fizioterapie si recuperare medicala – electrostimulare, laser,bai galvanice, curenti interferentiali, impachetari parafina, aerosoli, ultrasunet,electrodiaflux,drenaj limfatic,magnetodiaflux, masaj terapeutic pat cu pietre de jad

·Accesul sauna finlandeza

·Excursii, drumetii montane

***Serviciile suplimentare nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii si pe durata programului de functionare afisat, contra cost.

SC G & P SRL